X
تبلیغات
سفارتخانه ها, ویزا, وقت سفارت - چین CHINA -ویزای چین

چین

CHINA (RC)

نام رسمی:

جمهوری خلق چین

پایتخت:

پکن

تاریخ استقلال:

دارای قدمت تاریخی

مساحت:

9،572،900 کیلومترمربع (سومین کشور جهان)

نژاد :

چینی های هان 91/95%، ژوانگ 1/4%، هوئی 0/8%، بقیه 6/21%

دین :

بدون دین 42/1%، مذاهب بومی 28/5%، بودایی 8/4%، بقیه 21%

زبان:

چینی ماندارین (زبان رسمی) شانگهای، فوکین

واحد پول:

رنمینبی یوآن= 10 چیائو= 100 فن، یک یوآن= 1087 ریال

شهرهای مهم :

شانگهای، هنگ کنگ، تیانجین، گوآنگ جو، ووهان

 

ویزای چین       CHINA

عادی و جهانگردی: شرکت در تورهای مسافرتی، داشتن دعوتنامه رسمی، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، 3 قطعه عکس، بلیت رفت و برگشت، تقاضای روادید حداقل یک هفته قبل از مسافرت به سفارت ارایه شود. بین هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد.

بازرگانی: دعوتنامه از شرکت چینی به سفارت تلکس یا فاکس شود.

تحصیلی: پذیرش از دانشگاه چین، برای اطلاعات بیشتر از دانشگاه­ها به بخش فرهنگی سفارت مراجعه کنید.

شماره دفتر فرهنگی: 22290044

ترانزیت: روادید با دعوتنامه از کشور مقصد و یا داشتن یادداشت دولتی.

روادید برای کشور هنگ کنگ:

دعوتنامه، گذرنامه، کپی گذرنامه از صفحات 1 و 2 و 6 و 8 در یک صفحه، ترجمه رسمی مدارک اشتغال به کار، ترجمه رسمی مدرک اعتبار بانکی و نامه درخواست روادید هنگ کنگ مبنی بر عدم اقامت.

  اخذ ویزای تجاری چین مستقیم از سفارت چین 

جهت اخذ ویزای چین : 88401060


برچسب‌ها: ویزای چین
+ نوشته شده توسط ویزای شینگن و وقت سفارت در چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت 1386 و ساعت 15:42 |