سوئیس

SWITZERLAND)CH)

نام رسمی:

کنفدراسیون سوئیس

پایتخت:

برن

تاریخ استقلال:

دارای قدمت تاریخی

مساحت:

41،285 کیلومترمربع (صد و سی و سومین کشور جهان)

نژاد :

سوئیسی 80/2%، یوگسلاو 4/8%، ایتالیایی 4/5%، بقیه 10/5%

دین :

کاتولیک 41/8%، پروتستان 35/2%، مسلمان 4/3%، بقیه 18/7%

زبان:

آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی (زبان های رسمی)

واحد پول:

فرانک سوئیس= 100 سانتیم (راین)، یک فرانک= 7086 ريال

شهرهای مهم :

زوریخ، ژنو، بازل، لوزان، لوسرن

 

 

سوییس         SWITZERLAND

مقررات کلی: درخواست روادید باید به کنسولگری یا سفارت سوییس در محل اقامت متقاضی ارایه گردد (ماده 10 بند 1 دستورالعمل دربارۀ ورود و خروج خارجیان):

«چنانچه درخواست روادید به سفارتی غیر از سفارت محل اقامت ارایه گردد. در صورتی که دلیل این اقدام روشن نباشد، آن سفارت می­تواند آن را رد نماید.»

باید امکانات مالی کافی برای تأمین مخارج زندگی خود در سوییس که بنا بر قاعده فرانک سوییس در روز کافی تشخیص داده شده است، در اختیار داشته باشید (ماده 1 بند 2 دستورالعمل) فقط در طول زمان مدت اعتبار که در روادید شما ذکر گردیده است، می­توانید وارد سوییس شوید (ماده 12).

حداکثر مدت اقامت شما در سوییس در روادید صادره درج گردیده است.

بدون داشتن مجوز لازم نه می­توانید در سوییس کار کرده و نه بیشتر از سه ماه تحصیل کنید (ماده 11).

ماده 6- ضمانت

1- به عنوان وسیله­ای جهت کنترل چگونگی اقامت یک خارجی، مسئولان صدور روادید می­توانند درخواست اعلام ضمانت کنند که توسط یک شخص حقیقی یا حقوقی در سوییس و دارای امکانات مالی امضا شده باشد.

2- این افراد می­توانند ضمانت کنند:

الف- اتباع سوییس

ب- خارجیان دارای اجازه اقامت دایم یا موقت

ماده 10- درخواست روادید

1- تبعۀ خارجی باید درخواست روادید خود را به وسیلۀ فرمی که برای این منظور پیش­بینی گردیده است، به نمایندگی مربوطه سوییس در حوزۀ اقامت خود ارایه دهد. هرگونه استثنایی را در این مورد ادارۀ اتباع بیگانه تعیین می­نماید.

2- درخواست روادید باید با ارایه مدرک سفر (گذرنامه) و در صورت درخواست با سایر مدارک اثبات کنندۀ مقصود و چگونگی اقامت و یا ترانزیت مورد نظر همراه باشد.

ترانزیت:

علاوه بر مقررات لازم مندرج در بند 1 اتباع خارجی، متقاضی روادید ترانزیت باید شرایط ذیل را برای اخذ روادید عبور ترانزیت احراز کنند:

الف- ارایه مدرک سفر (گذرنامه) و روادید لازم برای ترانزیت و ورود به کشور مقصد.

ب- برای عبور ترانزیت ارایه بلیت هواپیما تا مقصد اصلی الزامی است.

ماده 27- حمایت حقوقی

1- چنانچه تقاضای روادید رد و یا به حالت تعلیق درآید. ادارۀ فدرال اتباع بیگانه سوییس به درخواست متقاضی و در قبال پرداخت هزینۀ مربوطه اعلام نظر می­کند.

2- بنا به قاعده درخواست فوق فقط موقعی مورد بررسی قرار می­گیرد که هزینۀ مربوطه پیش­پرداخت شده باشد.

نشانی: خیابان الهیه، خیابان بوستان، پلاک 13

تلفن: 22008333

نمابر: 22008454

 

+ نوشته شده توسط ویزای شینگن و وقت سفارت در چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت 1386 و ساعت 16:26 |